Homepage

Welkom op de homepage van JHK.

Naast het forum heeft het Spiritueel Forum JHK nu ook een homepage. Klik op "Menu Homepage ☰" bovenaan de pagina (afhankelijk van de forumstyle) om het menu te openen. Veel plezier op deze site en uiteraard op het forum.


Spiritueel Forum JHK

Ontmoetingsplek voor Spiritualiteit en Licht.
Het team


JHK

Avatar

Oprichter

JHK staat voor Jan H. Kuipers, de oprichter van jhk. Jan heeft altijd zijn best gedaan om dit forum te onderhouden, ondersteund door zijn team. Helaas is Jan op 21 juli 2016 overleden.

Bekijk deze pagina voor meer info over JHK


Allanon is de hoofd beheerder van dit forum. Hij heeft dit forum jaren lang samen met JHK onderhouden. Allanon blijft deze taak nog steeds met alle plezier uitvoeren.

Allanon

Avatar

Forumbeheerdergouwepeer

Avatar

Technisch Beheerder

Gouwepeer heeft als technisch administrator de taak om het forum draaiend te houden. Met de nodige kennis van html, php en css heeft dit forum zijn huidige vorm gekregen.Anna Oyca heeft als moderator de functie om een oogje in het zeil te houden. Als moderator zie je toe dat alles op het forum via de regels gaat.

Anna Oyca

Avatar

ModeratorBloem

Avatar

Moderator

Bloem heeft als moderator de functie om een oogje in het zeil te houden. Als moderator zie je toe dat alles op het forum via de regels gaat.JHK-team is een virtuele moderator, die door alle leden van het team ingezet kan worden.

JHK-team

Avatar

ModeratorHet forum


Software

phpBB 3.2

Aanpassingen

Forumstyle "JHK" en wijzigingen in de bestaande stylen door gouwepeer met behulp van o.a. w3.css

Server

Dit forum word gehost vanaf het pluspakket van Antagonist (1 CPU core en 1 GB ram) met SSL beveiliging (https). De server draait op Linux met apache en php versie 7.x. met SSD opslag en ram-caching.