15 tekens dat het spookt bij jou thuis

Hier kan men reageren op de afbeeldingen van de pagina Vreemde Verschijnselen op de Website van JHK. Vermeld altijd het foto nummer erbij zodat men de foto snel kan vinden.
Geen andere foto's hier dan die van de webpagina.

Moderators: Bloem, JHK-team, Anna Oyca

Plaats reactie
Gebruikersavatar
gouwepeer
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1604
Lid geworden op: 05 mar 2012 17:36
Locatie: Zevenbergen
Leeftijd: 42
Contacteer:

15 tekens dat het spookt bij jou thuis

Bericht door gouwepeer » 13 dec 2015 12:36

Je hoort voetstappen boven op de overloop, terwijl je weet dat er niemand boven is. Deuren slaan uit zichzelf dicht. Spullen die je vaal gebruikt verdwijnen en verschijnen weer op een andere plek, zonder reden. Het keukenlicht gaat vanzelf aan, of er hangt een vreemde parfum in de lucht. Dit zijn enkele indicaties dat het zou kunnen spoken bij jou thuis.

De eerste stap die je moet nemen is alles wat een incident zou kunnen veroorzaken, uitsluiten. De reden dat een deur dichtslaat kan bijvoorbeeld ook aan de wind liggen. Er zijn allerlei rationele verklaringen voor gebeurtenissen. Als je zeker weet dat je alles hebt uitgesloten, let dan op de volgende dingen.

De eerste stap die je moet nemen is alles wat een incident zou kunnen veroorzaken, uitsluiten. De reden dat een deur dichtslaat kan bijvoorbeeld ook aan de wind liggen. Er zijn allerlei rationele verklaringen voor gebeurtenissen. Als je zeker weet dat je alles hebt uitgesloten, let dan op de volgende dingen.

Onverklaarbare geluiden
Voetstappen, geklop, gedreun, krassende geluiden. Geluiden van dingen die vallen. Soms zijn geluiden vrij zacht, maar ze kunnen ook ineens heel hard zijn

Deuren en kastjes die open en dicht gaan
Heel vaak gebeurt dit terwijl niemand het ziet.Degene die het meemaakt hoort meest van tijd het geluid van deuren die opengaan of dicht. Of je loopt even de kamer uit, om terug te komen en te zien dat je kastjes openstaan. Het kan ook gebeuren dat je meubels ineens in een andere opstelling staan, of heel ergens anders.

Lampen die aan en uit gaan
Ook dit incident wordt vaak niet gezien. Maar het komt veel voor dat de lamp ineens aanstaat, terwijl je zeker wist dat je ze uit had gedaan. Dit kan ook gebeuren met televisies, radio’s en andere elektrische apparaten.

Voorwerpen die verdwijnen en verschijnen
Vaak komt het voor dat je ineens je sleutels bijvoorbeeld niet kan vinden, die je normaal altijd op dezelfde plek hebt liggen. Je bent overal aan het zoeken maar even later liggen ze weer op hun plek, terwijl je zeker wist dat ze er net niet meer lagen. Het is alsof iemand ze eventjes snel geleend heeft.

Onverklaarbare schaduwen
Het zien van voorbijgaande schaduwen en vormen, meestal wordt dit vanuit de ooghoeken waargenomen. Meest van tijd hebben deze schaduwen vage menselijke vormen, maar soms zijn ze wat kleiner.

Gevoel dat iemand kijkt
Dit is een veel voorkomend gevoel en kan aan veel dingen worden toegeschreven. Het idee dat je continu in de gaten wordt gehouden, maar als je omdraait is er niets of niemand. Als je het meestal in een bepaalde ruimte van het huis hebt, kan het een teken zijn.

Raar gedrag van dieren
Een hond of een kat kan ineens raar gedrag vertonen. Honden kunnen gaan blaffen tegen iets wat niet te zien is, of ineens een bepaalde kamer niet in willen gaan. Katten kijken vaak naar iets wat zich door de kamer heen beweegt. Dieren hebben scherpere zintuigen dan mensen, en veel onderzoekers denken dat hun paranormale vermogen hoger ligt dan bij mensen.

Dit zijn de meest voorkomende gebeurtenissen, maar er kunnen nog veel raardere dingen gebeuren. Lees verder op de pagina van infonu.nl.LindaLotte
Berichten: 97
Lid geworden op: 30 dec 2016 21:34

Re: 15 tekens dat het spookt bij jou thuis

Bericht door LindaLotte » 13 aug 2017 00:35

Allemaal heel erg herkenbaar. Vooral in het begin als je niet weet wat "het" is wat het veroorzaakt is het eng.
Vaak ook een groot verschil tussen warm en koud.

Ben benieuwd wie dit nog meer herkend

Liefs Linda

Plaats reactie

Terug naar “Vreemde Verschijnselen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast